Over mij

Gerda Brandts: meedenker en energiegever

Welkom bij mij!
Ik neem je mee naar ruim 10 jaar geleden. In die tijd zat ik niet lekker in m’n vel. Was druk met werk, gezin, huishouden en alles moest op mijn manier. Ik had geen energie, kon me moeilijk ontspannen en alles was me te veel.  

Via mijn beste vriendin kwam ik in aanraking met Reiki. Ik had toen geen idee wat Reiki was maar was wel nieuwsgierig. Het zou energie geven, iets waar ik veel behoefte aan had. Ik ging liggen en was verrast. Ik voelde het tintelen tot in m’n vingertoppen en tot in m’n tenen… Later kwamen er emoties los en daarmee ook nieuwe inzichten én nieuwe energie. Ik voelde me ontspannen en als herboren! Het besluit om zelf Reiki te leren en te geven was dan ook snel genomen. 

Bij het geven van een Reikibehandeling, merkte ik dat er mooie, diepe gesprekken ontstonden. De coachopleiding en later de mindfulness- en compassietraining bevestigden nog eens dat ik dit het liefst doe: jou helpen om weer in je kracht te komen. Mijn eigen praktijk Levensgemak was geboren. Als je mij als coach bij de hand neemt, gaan we samen aan de slag met jouw doel. Vaste patronen en gedachten waar je last van hebt help ik ‘los te weken’. We doen dat op een speelse manier. Een rollenspel is bijvoorbeeld een mooie manier om dingen helder te maken. Maar ook in alle rust even stilzitten in het hier en nu kan helpen om rust en ruimte in je hoofd te krijgen.

Uniek is bij mij de combinatie van coaching en Reiki. Samen zorgen ze voor balans in je lichaam en geest. Een klant zei na afloop over deze behandeling: ‘De mentale en fysieke voeding heeft mijn leven verrijkt’.  

Wat heb ik jou te bieden? 

 • Vertrouwen en veiligheid staan bij mij voorop
 • Je hebt aan mij een aandachtig luisteraar
 • Ik laat je ervaren dat het soms op een simpele manier anders kan
 • Je gaat aan de slag met inspirerende en praktische opdrachten 
 • We werken op een ontspannende wijze en met de nodige humor aan jouw doel

Opleiding: 

 • Professioneel coachen, post-HBO (Hanzehogeschool)
 • Teamcoaching
 • Mindfulnesstraining
 • Compassietraining
 • Reikimaster 
 • Basisopleiding coaching (NCOI)
 • NLP-practitioner