Welkom bij Levensgemak

Lekker in je vel zitten, wie wil dat nou niet? Fysiek en mentaal, op je werk en thuis. Misschien is dit voor jou het moment om uit te vinden of dat wat je doet nog bij je past. En de kans is groot dat de lichamelijke klachten die je hebt hiermee te maken hebben… Kun je hierbij wel wat hulp en begeleiding gebruiken, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk voor coaching en reiki: Levensgemak.

Coaching
Ik help je graag om (weer) te worden wie je wilt zijn. 
Bijvoorbeeld door met je mee te denken over een nieuwe stap die je wilt zetten in je leven. Of misschien heb je tips nodig om wat minder gestresst op je werk te zitten. En wil je af en toe eens ‘nee’ durven zeggen. Kom bij me langs met je vraag, dan gaan we samen aan de slag met jouw doel. Op een ontspannen manier in een fijne en rustige omgeving. Kijk voor meer info op mijn coachpagina.

Reiki
Wist je dat reiki kan zorgen voor meer levensgemak? Het geeft je energie, het ontspant en brengt je lichaam weer in balans. Daarnaast verlicht het stressklachten zoals hoofdpijn, rugpijn en nek- en schouderklachten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar mijn Reikipagina

Coaching en reiki: de ideale combinatie voor mentale en fysieke balans.

Coronamaatregelen
In mijn praktijk volg ik de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent bijvoorbeeld dat ik tijdens de behandeling een mondkapje draag.