De Levensgemaklijn is er voor jou (of voor die ander…)

Na ruim twee weken thuisblijven kan ik me voorstellen dat jouw levensgemak soms wat te wensen overlaat. En daarom leek het mij een goed idee om een ‘Levensgemaklijn’ te openen.
Voor wie is deze (telefoon)lijn bedoeld? Voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend en aandachtig oor in deze bijzondere tijd. Misschien wil je even wat stoom afblazen of wil je wat tips over hoe je het beste kunt ontspannen. Of wil je gewoon weer eens een stem horen omdat je de hele dag nog niemand hebt gesproken… Wat het ook is, ik ben er voor jou of voor die ander in jouw omgeving.
De Levensgemaklijn is vanaf vandaag iedere werkdag van 12.00 tot 14.00 uur geopend. Ben ik in gesprek, spreek dan je naam en nummer in en ik bel je terug.
Tot horens op 06-20966650!