Levensgemak en het Coronavirus

Update (23 maart 2020)
Gezien de recente ontwikkelingen heb ik besloten om alleen nog online of per telefoon coaching aan te bieden. Graag ontvang ik je weer ‘live’ in mijn praktijk zodra we dit virus de baas zijn. Zorg goed voor jezelf en blijf gezond! 

Het Coronavirus heeft helaas ook gevolgen voor mijn praktijk en de behandelingen die ik geef. Voor nu heb ik besloten om mijn praktijk (alleen) open te houden voor coachingsgesprekken. Hierbij houd ik rekening met de richtlijnen van het RIVM.
Dit betekent dat je bij binnenkomst je handen wast, we elkaar geen hand geven en we fysieke afstand bewaren. Mocht je verkoudheidsklachten hebben, onlangs in een risicogebied zijn geweest of contact hebben (gehad) met een besmet persoon dan vraag ik je op een later tijdstip langs te komen. Als alternatief kun je kiezen voor een telefonisch consult of een online afspraak via Skype of e-mail. Heb je hiervoor belangstelling, bel of mail me dan. Ik geef je dan alle benodigde informatie. 

Omdat een Reikibehandeling in mijn praktijk fysieke aanraking met zich meebrengt, heb ik deze behandelingen voorlopig stopgezet.