Reiki en zwangerschap

‘In het begin vond ik het nog wat onwennig, maar al snel merkte ik dat ik dieper en dieper kon ontspannen en uiteindelijk zelfs in slaap ben gevallen! Gerda’s warme handen voelden heel veilig en vertrouwd. Een bijzondere ervaring, die ik elke zwangere vrouw zou aanraden!
Deze mooie review kreeg ik van mijn (toen nog) hoogzwangere klant.
Wist je dat een reikibehandeling tijdens de zwangerschap erg prettig kan zijn? Het helpt je om je hormoonhuishouding weer in balans te brengen en je energie weer te laten stromen. Zwangerschapsklachten zoals vermoeidheid en rugpijn kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Daarnaast helpt reiki je bij het verwerken van je emoties waardoor je je beter kunt ontspannen. Goed voor jou én je baby. En mocht een buikligging niet (meer) fijn voelen, dan kom je gewoon lekker op je zij liggen.
Mijn klant is inmiddels bevallen van een prachtige zoon.