Reiki

Mijn warme handen zorgen ervoor dat jij weer lekker in je vel zit!
Voel je je vermoeid, heb je lichamelijke klachten of wil je gewoon even lekker ontspannen? Dan is Reiki iets voor jou. Mijn warme handen zorgen voor ontspanning, nieuwe energie en verlichting van je klachten. 

Wat is Reiki?
Reiki is een oude geneeswijze die werkt met universele (rei) levensenergie (ki) en komt oorspronkelijk uit Japan. Het is een eenvoudige, natuurlijke en effectieve manier om levenskracht en energie aan onszelf en aan anderen door te geven.

Hoe werkt Reiki?
Door ieder mens stroomt energie. Deze energiestroom kan echter geblokkeerd raken door bijvoorbeeld stress, zorgen of ziekte. Reiki zorgt ervoor dat door aanraking met de handen deze blokkades worden opgeruimd. Er ontstaat ruimte. Ruimte voor levenskracht, groei en  levensgemak. 

Wat kan Reiki voor jou doen?
In de afgelopen jaren heb ik klanten met onderstaande klachten succesvol behandeld:

• hielspoor
• hoofdpijn
• koude handen/voeten 
• nekpijn
• (lage)rugklachten
• vastzittende schouders
slapeloosheid
• stressgevoelens
• vermoeidheid

De behandeling
De behandeling vindt plaats in mijn ruime en warme praktijkruimte aan huis. Omdat Reiki dwars door alles heen gaat, is uitkleden niet nodig. Ga dus lekker liggen en voel wat het met je doet. Na afloop kun je in alle rust nagenieten met een kopje thee.

Reiki en voetreflexologie: dubbel genieten…
Heb je zin om samen met je …. te komen genieten van twee ontspannende behandelingen? Dan heten voetreflexologe Femke Handgraaf en ik je van harte welkom. Samen zorgen wij ervoor dat je met een super ontspannen gevoel weer huiswaarts gaat. Ervaar de weldaad van Reiki en voetreflex. Wie neem jij mee?
Meer weten? Lees hier dan meer.

Reiki bij u thuis
Ouder worden gaat vaak gepaard met stijve, stramme spieren of pijnlijke gewrichten. Zijn uw handen en voeten vaak koud, bent u regelmatig moe en kunt of wilt u de deur niet uit? Ik kom bij u langs en maak tijd voor u. Mijn warme handen kunnen zorgen voor verlichting van uw klachten en maken dat u zich beter voelt. U kunt heerlijk in uw stoel blijven zitten. De behandeling gaat gewoon over uw kleren heen. Makkelijker kan het toch niet? Ik kom graag bij u langs voor een kennismakingsbehandeling. Kijk hier voor meer informatie.