Reiki

Voel je je vermoeid, heb je last van een vol hoofd of wil je gewoon even lekker ontspannen? Dan is een Reikibehandeling iets voor jou. Reiki staat voor levensenergie die ik via mijn handen aan je doorgeef. Het zorgt voor warmte, ontspanning en geeft nieuwe energie!

Wat is Reiki?
Reiki is een oude geneeswijze die werkt met universele (rei) levensenergie (ki) en komt oorspronkelijk uit Japan. Het is een eenvoudige, natuurlijke en effectieve manier om levenskracht en energie aan onszelf en aan anderen door te geven.

Hoe werkt Reiki?
Door ieder mens stroomt energie. Deze energiestroom kan echter blokkeren door bijvoorbeeld stress, zorgen of ziekte. Reiki zorgt ervoor dat door aanraking met de handen de blokkades worden opgeheven. 

Dit kan Reiki voor je doen:
• vermindert stress en zorgt voor ontspanning
• geeft nieuwe energie
• verlicht nek- schouder- en rugklachten
• maakt koude handen en voeten weer warm
• zorgt ervoor dat je hoofd en je hart weer met elkaar in verbinding staan.

De behandeling
De behandeling vindt plaats in mijn praktijkruimte aan huis. Omdat Reiki dwars door alles heen gaat, is uitkleden niet nodig. Ga dus lekker liggen en voel wat het met je doet. Na afloop kun je in alle rust nagenieten met een kopje thee. 

Nieuw!
Reiki bij u thuis
Ouder worden gaat vaak gepaard met stijve, stramme spieren of pijnlijke gewrichten. Zijn uw handen en voeten vaak koud, bent u regelmatig moe en kunt of wilt u de deur niet uit? Ik kom bij u langs en maak tijd voor u. Mijn warme handen kunnen zorgen voor verlichting van uw klachten en maken dat u zich beter voelt. U kunt heerlijk in uw stoel blijven zitten. De behandeling gaat gewoon over uw kleren heen. Makkelijker kan het toch niet? Ik kom graag bij u langs voor een kennismakingsbehandeling. Kijk hier voor meer informatie.