Reiki

Mijn warme handen zorgen ervoor dat jij weer lekker in je vel zit.
Voel je je vermoeid, heb je lichamelijke klachten of wil je gewoon even fijn ontspannen? Misschien is reiki dan iets voor jou. De warmte van mijn handen zorgt voor ontspanning, nieuwe energie en verlichting van je klachten. 

Wat is reiki? 
Reiki is een oude geneeswijze die werkt met universele (rei) levensenergie (ki) en komt oorspronkelijk uit Japan. Het is een eenvoudige, natuurlijke en effectieve manier om levenskracht en energie aan onszelf en aan anderen door te geven.

Is reiki niet een beetje ‘zweverig’?
Reiki heeft voor sommige mensen een wat zweverig imago. Ik verzeker je dat reiki verre van zweverig is. Het zorgt er juist voor dat je weer stevig met beide benen op de grond komt te staan. 

‘Superfijne behandeling gehad. Hele fijne relaxte sfeer, goede gesprekken, warmte & vriendelijkheid. Heerlijk ontspannen en zen naar huis gegaan. Deze behandeling is voor iedereen aan te raden! Jong en oud’ (vrouw 44 jaar) 

Hoe werkt reiki?
Door ieder mens stroomt energie. Deze energiestroom kan echter geblokkeerd raken door bijvoorbeeld stress, zorgen of ziekte. Reiki zorgt ervoor dat door aanraking met de handen deze blokkades worden opgeruimd. Er ontstaat ruimte. Ruimte voor levenskracht, groei en levensgemak. 

Waar is reiki goed voor? 
Eigenlijk kun je stellen dat reiki op elk moment goed is voor je hele lichaam. Sommige van mijn klanten kiezen dan ook voor een maandelijkse ‘onderhoudsbeurt’.

Heb je één of meerdere klachten uit het rijtje hieronder? Reiki helpt om deze klachten te verlichten of zelfs te doen verdwijnen. 

• hielspoor
• hoofdpijn
• koude handen/voeten 
• nekpijn
• niet lekker in je vel zitten
• (lage)rugklachten
• vastzittende schouders
slaapproblemen
• stress
• vermoeidheid
• zwangerschapskwaaltjes


De behandeling

De behandeling vindt plaats in mijn ruime en veilige praktijkruimte aan huis. Omdat reiki dwars door alles heen gaat, is uitkleden niet nodig. Ga dus lekker liggen en voel wat het met je doet. Na afloop kun je in alle rust nagenieten met een kopje thee.

Reiki en voetreflexologie: dubbel genieten van top tot teen
Wat zou je ervan vinden om met z’n tweeën te komen genieten van twee ontspannende behandelingen? Voetreflexologe Femke Handgraaf en ik heten je van harte welkom. Samen zorgen wij ervoor dat jullie met een super ontspannen gevoel weer huiswaarts gaan. Meer weten? Lees hier dan meer.

Reiki bij u thuis
Ouder worden gaat vaak gepaard met stijve, stramme spieren of pijnlijke gewrichten. Zijn uw handen en voeten vaak koud, bent u regelmatig moe en kunt of wilt u de deur niet uit? Ik kom bij u langs en maak tijd voor u. Mijn warme handen kunnen zorgen voor verlichting van uw klachten en maken dat u zich beter voelt. U kunt gewoon in uw stoel blijven zitten, de behandeling gaat over uw kleren heen. Makkelijker kan het toch niet?