Coaching

Hoe kan het toch dat de één bruist van de energie en dat de ander zich uitgeblust voelt en nergens zin in heeft? Als dit laatste voor jou geldt, dan is het misschien goed om eens kritisch te kijken waar jouw energie naartoe gaat. Wie of wat zijn jouw ‘energievreters’? 

Is het je werk waar je ‘s ochtends als een berg tegenop ziet? Je wilt wel wat anders maar het komt er maar niet van. Of misschien probeer jij te veel ballen in de lucht te houden. Opgroeiende kinderen, een veeleisende baan en ouders die beginnen te kwakkelen en steeds meer van je vragen. Hoe vind je hierin een goede balans zodat je meer tijd en energie voor jezelf overhoudt?

Ik kan je helpen. Door in alle rust samen met jou te kijken hoe je leven er op dit moment uitziet en jezelf een aantal vragen te stellen. Zoals: wat wil ik het liefst doen als m’n baan morgen stopt? Waar droom ik van? Moet ik echt alles zelf doen op mijn manier? Ik ben benieuwd naar jouw vraag…  

‘De coachingsgesprekken waren rustgevend, stimulerend en aangenaam. Het samen met een neutrale, maar aandachtig luisterende, persoon nadenken over waar het probleem zit en hoe ik daarmee om zou kunnen gaan hielp om uit negatieve gedachtencirkels te komen’.
(man 66 jaar)

Als je niet langer wilt wachten, dan nodig ik je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn fijne praktijkruimte. Dan gaan we samen op weg naar het antwoord op jouw vraag. 

Je kunt me bereiken op 06-20966650 of via contact@levensgemak.nl