Top-tot-teen: ontspannen voor gevorderden

Rust en ontspanning nodig?
In onze razendsnelle maatschappij moeten we heel veel: al onze rollen vervullen en ballen hoog houden. Hierbij vergeten we soms onszelf. Ontstressen, tot rust komen en nieuwe energie opdoen is daarom belangrijker dan ooit. Het is net als in een vliegtuig: je moet eerst je eigen zuurstofmasker opzetten voordat je kan zorgen voor een ander. Tijd voor ontspanning dus.

Op nuchtere wijze nemen Femke Handgraaf (voetreflexologie-handgraaf.nl) en ik je mee in de wereld van voetreflexologie en reiki. Twee manieren om ontspanning te vinden, samengesmolten tot één behandeling voor optimaal effect: de top-tot-teen behandeling.

De top-tot-teen behandeling is pure aandacht voor jezelf en een weldaad voor lichaam en geest.

Top-tot-teen
Reiki staat voor levensenergie die via de handen wordt doorgegeven. Het zorgt voor warmte, ontspanning en nieuwe energie. Bij voetreflexologie krijgen de reflexzones van de voet een impuls om zo het zelfgenezend vermogen van het lijf te stimuleren: dat zorgt voor rust, groei en herstel.

Reiki en voetreflexologie hebben één grote overeenkomst: je gaat uit je hoofd en in je lijf.

Tijdens de behandeling is er volledige aandacht voor jullie: allebei word je twee keer 45 minuten in de watten gelegd door de vaardige handen van Femke en mij.

Voor wie?
Voor iedereen die zichzelf ontspanning en rust gunt. Op zoek naar meer energie, loslaten en genieten? Dan is dit perfect voor jou. Alle samenstellingen zijn mogelijk: met je moeder, samen met je zus, je partner of misschien wel je oma of beste vriend. Je wordt tegelijkertijd behandeld in dezelfde ruimte.

“Fijne sfeer en een heerlijk rustmoment in deze hectische tijd” – Wia

Tijd | Locatie | Kosten
De behandelingen vinden plaats op een doordeweekse middag van 14.00 tot 16.00 uur of avond van 19.30 tot 21.30 uur bij reikipraktijk Levensgemak in Helpman, Groningen. Trek comfortabele kleding aan voor optimale ontspanning: uitkleden is bij beide behandelingen niet nodig. De kosten voor de hele middag of avond, inclusief twee behandelingen, verzorging van de innerlijke mens en een fijn cadeautje bij afscheid zijn € 55 per persoon.

Gun jezelf ontspanning
Wil je meer weten of meteen deze top-tot-teen-belevenis boeken?
Hier kom je in contact.