Top-tot-teen: ultieme ontspanning voor twee

Rust en ontspanning nodig?
In ons dagelijks leven moeten we best veel. Werk, huishouden, sport en een volle agenda… Hierbij vergeten we soms onszelf. Tijd om te ontspannen dus en wat is er nu leuker dan dit met z’n tweeën te doen? 

Mijn collega Femke Handgraaf (voetreflexologie-handgraaf.nl) en ik laten jullie kennismaken met twee mooie manieren om ontspanning te vinden: voetreflexologie en reiki. Deze laten we samensmelten tot één behandeling voor optimaal effect: de top-tot-teen behandeling.

De top-tot-teen behandeling is pure aandacht voor jezelf en een weldaad voor lichaam en geest.

Top-tot-teen
Reiki staat voor levensenergie die via de handen wordt doorgegeven. Het zorgt voor warmte, ontspanning en nieuwe energie. Bij voetreflexologie krijgen de reflexzones van de voet een impuls om zo het zelfgenezend vermogen van het lijf te stimuleren: het zorgt voor rust, groei en herstel.

Reiki en voetreflexologie hebben één grote overeenkomst: je gaat uit je hoofd en in je lijf.

Tijdens de behandeling word je twee keer 45 minuten in de watten gelegd door de vaardige en warme handen van Femke en mij.

Voor wie?
Voor iedereen die zichzelf ontspanning en rust gunt. Op zoek naar meer energie, loslaten en genieten? Dan is dit perfect voor jou. Alle samenstellingen zijn mogelijk: met je moeder, samen met je zus, je partner of misschien wel je oma of beste vriend. Je wordt tegelijkertijd behandeld in dezelfde ruimte.

“Fijne sfeer en een heerlijk rustmoment in deze hectische tijd” – Wia

Tijd | Locatie | Kosten
De behandelingen vinden plaats op een doordeweekse middag of avond bij reikipraktijk Levensgemak in Helpman, Groningen. Trek comfortabele kleding aan voor optimale ontspanning, uitkleden is bij beide behandelingen niet nodig. De kosten voor de hele middag of avond, inclusief twee behandelingen en verzorging van de innerlijke mens zijn € 65 per persoon.

Gun jezelf ontspanning
Wil je meer weten of meteen deze top-tot-teen-belevenis boeken?
Hier kom je in contact.